سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دست از گناه برداشتن آسانتر تا روى به توبه داشتن . [نهج البلاغه]
 
جمعه 91 دی 8 , ساعت 7:59 عصر


 

 

بسته شدن دست ولایت به اسم جمهوری (2)

2 -   اشکال بعدی به نحوه ی انتخاب رئیس جمهور در سطح کشور بر می گردد که این اشکال خود به چند پارامتر تبدیل می گردد.

1/2 -  نخست اینکه در شرایط فعلی افراد با ایمان و متعهد به عرصه ی انتخابات برای نامزدی مراجعه نمی کنند و این مسئله حضور مومنان توان مند را کم رنگ می کند.

1           اولا تعهد دینی برای حضور افراد مومن و با ایمان بوجود نمی آید  که برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری یا شورای شهر و یا مجلس شورای اسلامی ثبت نام کند.

2           مردان با خدا و با ایمان از نظر مالی توان رقابت تبلیغاتی با نامزد های متصل به جریان ها و احزاب مخالف و بی ایمان یا کم ایمان را ندارد.

3            ترس از تخریب وجه ی سیاسی و شخصیتی توسط نامزد های رقیب نیز مسئله ای است که مانع حضور افراد متعهد به دین،  در عرصه ی انتخابات می شود .

4            همچنین به لحاظ توصیه های دین اسلام افراد با ایمان و با تقوی اهمیتی به مناصب و پست های دنیایی نمی دهند و همین امر انها را ترغیب به حضور در عرصه ی انتخابات نمی کند مگر اینکه به انها از سوی ولی تکلیف گردد.

5            لذا با توجه به موارد بالا تعدادی نامزد انتخاباتی که بعضاً برای کسب مقام و وجه به میدان آمده اند معرفی می گردند و مردم جبراً باید به یکی از نامزد ها رای دهند. و بعضاً نا خورسند از رای که داده اند.

2/2 – دوم عرصه ی انتخابات را برای حضور افرادی که وابسته به احزاب و جریان های سیاسی هستند و با لاوی گری و صرف هزینه های زیاد برای رسیدن به پست و مقام هستند فراهم نمودیم .

3/2 - سوم اینکه شناخت افراد نیاز به طی پروسه ی زمانی دارد (انجام امتحان های متعدد، تشخیص حرف و عمل افراد، و حضور دائمی در کنار شخص برای تشخیص میزان ایمان فرد و ... ) و با یک هفته تبلیغ و تعریف و تمجید از خود و چاپ عکس و بنر از چهره که نمی شود افراد را برای انتخاب اصلح شناخت.

3 - به دشمن خارجی فرصت دادیم که در صحنه ی انتخابات ما، با قدرت رسانه ای که در اختیار دارد دخالت نماید و نامزد های نزدیک به خود را با روشهای گوناگون، به نظام تحمیل کند. و چالشهایی را برای نظام با برنامه ریزی های متعدد چه قبل از انتخابات و چه حین انتخابات و چه بعد از انتخابات ایجاد نماید

1/3 - برنامه ریزی دشمن خارجی قبل از برگزاری انتخابات:

1.      تلاش دشمن برای ایجاد تنش های قومی (شامل: کرد، لر، بلوچ، عرب ، ترک و فارس) مذهبی(شامل سنی، شیعه، مسیحی، یهودی و زرتشتی)

2.      خط دهی و جریان سازی رسانه های داخلی و خارجی مخالف نظام و همچنین یک سوکردن رسانه های غربی علیه نظام با بکار گیری ماهواره ها ، اینترنت، نشریات

3.      نقش آفرینی پول در انتخابات و کمک های مالی به احزاب و گرو های مخالف نظام

4.      زمینه سازی برای تحریم انتخابات و گاهی جهت دهی مردم برای رای به یک نامزد خاص

5.      طرح موضوع نظارت نیروهای بین المللی بر انتخابات و تضعیف نهاد های داخلی و القای نا کار امدی نهاد های برگزار کننده انتخابات

6.      ایجاد تنش در مراکز دانشگاهی و سوق دادن دانشجویان به مسائل حاشیه ای به جای درس خواندن

7.      احتمال ترور نامزد های انتخاباتی

8.      متّحد کردن احزاب و گرو های مخالف نظام(جریان انحراف، منافقین، ملی مذهبی ها، اصلاح طلبان، سلطنت طلبان، بهائیان و ...) علیه نظام

9.      متهم کردن مقام های ارشد کشور به جانبداری از گروه یا شخص خاص

10. تبدیل انتخابات از یک موضوعی که می تواند عامل وحدت باشد به یک موضوعی که عامل اختلاف در بین گروه هاگردد.

    2/3 - برنامه ریزی دشمن خارجی حین برگزاری انتخابات

1.      احتمال بمب گذاری در مراکز حساس انتخابات

2.      ایجاد درگیری های نقطه ای در برخی مناطق کشور حین برگزاری انتخابات

3.      تلاش برای القاء عدم حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای

4.      القای دزدیده شدن صندوق های رای توسط مسئولین نظام

3/3 -   برنامه ریزی دشمن پس از برگزاری انتخابات

1.      القای تقلب گسترده در انتخابات

2.      احتمال ترور منتخب مردم بعد از این همه کشمکش های سیاسی و فرهنگی در کشور

3.      کشاندن مردم به خیابان ها به بهانه ی تقلب در انتخابات

4.      به هم ریختن آرامش فضاهای عمومی نظیر پارک ها،ایستگاه های مترو، اتوبوس و ...

5.      پخش شایعات مکرر و دنباله دار


4 -  اشکال بعدی این انتخابات این است که: نظام عملاً فرصتی به نیروهای منافق گونه و بی ایمان و بی تقوی و داده است که بعضاً با لباس دین وارد عرصه می شوند و خود را دین دار معرفی می کنند و سوار بر احساسات مردم می شوند و در ابتدا خود را ملزم به دستورات اسلام می دانند خود را پیرو ولایت فقیه می دانند ولی پس از انتخاب شدن از سوی مردم عملا رفتار متضاد شعار خود را نشان می دهند. 


5 - اشکال وارده ی دیگر این است که منتخب مردم تصور می کند مشروعیت خود را از آرای مردم دارد و بعضاً مقابل رهبری می ایستد و تابع نظر رهبر قرار نمی گیرد و در هر جا که به دلیل سستی و کاهلی یا بی تدبیری اشتباهی در تصمیم گیری گرفته شد گناه آن را به رهبری منتصب می کند و اینگونه تداعی می کند که ای مردم من می خواهم برای شما کار انجام دهم آنکه نمی گذارد شخص دیگری است و دست من در این مورد بسته است.


6 -   طبق تعریف دموکراسی مشروعیت رئیس جمهور یا نامزد انتخاباتی وقتی احراز می گردد که 50% به اضافه ی 1 رای از رقیب بیشتر باشد. حال اشکال به خود دموکراسی این است که: پس نظر 49%  رای دهندگان باقی مانده چه می گردد؟ آیا این افراد باید تابع نظر دیگران باشند؟ و اگر تمایل به تابعیت نظر اکثریت نشدند چه اتفاقی رخ می دهد؟  همچنین اشکال دیگر برگزاری انتخابات برای تعیین مننخب مردم، این است که اگر مشارکت مردم در انتخابات پایین شد و مشارکت به زیر 50% رسید آیا فرد انتخاب شده مشروعیت قانونی را دارد؟


7 -   اشکال بعدی که این جمهوری دارد این است که: همیشه عزل با کسی است که نصب می کند وقتی 75 میلیون نفر به این نتیجه رسیدند که آقای فلان رئیس جمهور باشد. برای عزل ایشان هم باید 75 میلیون نفر هم به این نتیجه برسند که فلان شخص برای منصب ریاست جمهوری مناسب نیست و اگر عده ای به این نتیجه برسند و عده ای به این نتیجه نرسند بین 2 طرف درگیری شکل می گیرد. نمونه وضعیت فعلی مصر که عده ای موافق مرسی اند و عده ای هم مخالف مرسی هروقت دستوری صادر می کند موافقان و مخالفان در این کشور به جان هم می افتند. یا نمونه ی تاریخی دیگر بنی صدر بود که از همان روز های اول امام خمینی با انتخاب ایشان بعنوان ریاست جمهموری مخالف بود ولی چون مردم به این نتیجه نرسیده بودند صبر کردند تا همه ی مردم به این نتیجه برسند و وقتی همه قبول کردندکه او مهره فاسدی است با تحمیل هزینه های زیاد که برای نظام ایحاد کردند ایشان توسط نمایندگان و سپس توسط امام عزل می شوند.

 نتیجه گیری نهایی

تجربه ی 33 سال جمهوری اسلامی در کشور و عمل به قانون اساسی مبتنی بر دموکراسی ما را به این نتیجه رسانده است که انتخاب رئیس جمهور در کشور نوعی وارد شدن به حریم ولایت می باشد و تا کنون شاهد مثال این بود که هم امام خمینی و هم امام خامنه ای چقدر از کج روی های مسئولین منتخب مردم در این 33 سال به زحمت و رنج افتادند.

این روش(دموکراسی) نه تنها سرعت کشور را کند کرد در برخی موارد به توقف علمی در کشور منجر گردید . متاسفانه برخی منتخبین مردم سبب بروز فتنه و آشوب در کشور را فراهم کردند.در تهاجم فرهنگی گسترده توسط غرب یا خود را به خواب زدند یا عملا پایگاه دشمن در داخل نظام شدند. و نمونه های گسترده ی دیگر که مجال بیان آن در این مقوله نیست . لذا جمهوری اسلامی جلوی سرعت پیشرفت را در کشور گرفته و هزینه های زیادی را هم برای نظام ایجاد نمود.  سئول مهم تر این است که اگر جمهوری اسلامی نباشد پس چه چیزی را جایگزین آن نماییم؟

همانگونه که نظریه ی نظام ولایت مطلقه فقیه بیان می کند می بایست قانون اساسی کشور با تدبیر زیاد و زیر نظر رهبر عزیز انقلاب و با حضور کارشناسان خبره به دور از هیاهوی تبلیغاتی و جنجالهای سیاسی و نفوذ جریانهای مخالف نظام (از جمله انحراف و اصلاحات و فتنه گران) نسبت به تدوین قانون اساسی مبتنی بر نظریه ولایت فقیه تدوین گردد. و با برداشتن انتخابات ریاست جمهوری و شورا های شهر و روستا و مجلس شورای اسلامی دست ولی فقیه زمان را در اداره ی حکومت اسلامی باز بگذاریم.


 




لیست کل یادداشت های این وبلاگ

 
 

تصویر ثابت