سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بردبارى همچون قبیله است و نزدیکان که فراهم کند مردم را براى یارى انسان . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 91 بهمن 15 , ساعت 11:13 صبح

 

اقتصاد مقاومتی از نگاه امام خامنه ای

من سال 86 در صحن مطهر على‌بن‌موسى‌الرضا (علیه الصّلاة والسّلام) در سخنرانىِ اول سال گفتم که اینها دارند مسئله‌ى اقتصاد را پیگیرىمیکنند؛ بعد هم آدم میتواند فرض کند که این شعارهاى سال حلقه‌هائى بود براى ایجادیک منظومه‌ى کامل در زمینه‌ى مسائل اقتصاد؛ یعنى اصلاح الگوى مصرف، مسئله‌ى جلوگیرىاز اسراف، مسئله‌ى همت مضاعف و کار مضاعف، مسئله‌ى جهاد اقتصادى، و امسال تولید ملىو حمایت از کار و سرمایه‌ى ایرانى. ما اینها را به عنوان شعارهاى زودگذر مطرحنکردیم؛ اینها چیزهائى است که میتواند حرکت عمومى کشور را در زمینه‌ى اقتصادساماندهى کند؛ میتواند ما را پیش ببرد. ما باید دنبال این راه باشیم.( امام خامنه ای)


یکشنبه 91 بهمن 8 , ساعت 2:0 عصر

 


یکشنبه 91 بهمن 1 , ساعت 11:21 عصر

به نام آرام بخش دلها

 

شبه وارد شده: اخیراً در کرسی های آزاد اندیشی مخالفان حجاب مطلبی را در کرسی ها مطرح می کنند که خوب آقایان ظرفیت خودشان را بالا ببرند چرا ما باید خودمان را به زحمت بیاندازیم و حجاب بپوشیم.


در پاسخ به این شبه باید گفت:

  1. از آنجایی که پوشش و حجاب طبق آیات قرآن کریم وظیفه ی دینی ماست اعتراض به این پوشش اعتراض و لجبازی با خداست.
  2. ظرفیت انسانها با هم متفاوت است و نمی توان انتظار داشت که همه ی انسانها به یکباره ظرفیت خودشان را بالا ببرند . در جامعه ی ما 35 میلیون مرد وجود دارد و اینکه انتظار داشته باشیم این 35 میلیون همه باهم ظرفیت خودشان را بالا ببرند تا من بتوانم آزادانه در خیابان حرکت کنم امری محال است.
  3. مگر پوشش اسلامی چقدر مایه ی زحمت است که ما آن را بهانه می کنیم و از استفاده آن در جامعه رو گردانیم.
  4. اگر برهنگی در خیابان فرهنگ است پس حیوانات از ما با فرهنگ ترند.
  5. مردان بی حیا در جامعه به دنبال زنان برهنه حرکت می کنند و کمتر سراغ خانم های با حجاب می روند. چرا که زن با حجاب
    با پوشش خود از همان ابتدا تکلیف خودش را برای مردان مشخص کرده است.(البته اگر با چادر هم حرکات تحریک آمیز انجام ندهد!)
  6. قوانین الهی بر اساس حکمت الهی و برای تأمین آرامش و امنیّت خود بشر، وضع شده است؛ نه اینکه سودی برای قانونگذار داشته باشد. پروردگار بر ما لطف داشته و برای رفاه حال خودمان و عاقبت به خیری انسان، راه را از بیراهه، روشن نموده است. دوری کردن از مواهب و الطاف الهی خطاست و دود آن به چشم خودمان می رود. این مسئله بارها و بارها در تاریخ اتفّاف افتاده است و باید از آن درس و عبرت گرفت.

 

نظر شما در این مورد چیست؟



لیست کل یادداشت های این وبلاگ

 
 

تصویر ثابت